Product

FINAT Award : St-Luc is nr 1!

​St-Luc labels&packaging heeft de prestigieuze FINAT Award 2014 gewonnen in de categorie flexodruk. St-Luc blonk uit met haar zelfklevend etiket van The King’s Ginger, een bekende likeur.

FINAT Award : St-Luc is nr 1!

 

St-Luc labels&packaging heeft de prestigieuze FINAT Award 2014 gewonnen in de categorie flexodruk. St-Luc blonk uit met haar zelfklevend etiket van The King’s Ginger, een bekende likeur.

King’s Ginger is een likeur, gemaakt op basis van gember en citrus. Het is een goudkleurig drankje, ooit gemaakt voor de Engelse Koning Edward VII. Het etiket mocht dus ook iets “koninklijks” hebben. Het heeft een luxueuze uitstraling door een samenspel van extra matte en hoogglanslak, brons, goudfolie en 6 flexo kleuren. Dit kleine meesterwerkje, gedrukt in HD Flexo en voorzien van een speciale stansing, kleeft sierlijk op de mat zwarte fles en geeft het product een chique en elegant design, passend bij het drankje.
Deze jaarlijkse internationale label competitie wordt georganiseerd door FINAT, de Europese organisatie voor producenten van zelfklevende etiketten/labels. St-Luc stuurde drie inzendingen voor deze Label Competition en sleepte ook met haar shrinksleeve van Stacker Europe een "highly commended certificate" in de wacht in de categorie shrinksleeves. Deze shrinksleeve combineert krimpkwaliteit met een diepzwarte kleur en koudfolie. Een geslaagde combinatie !