Uw specialist in verpakkingsdrukwerk


"Wij scheppen waarde voor onze klanten door een feilloze productie van technologisch hoogstaande verpakkingsmiddelen."

Stluc Gebouw Close Up
  • TEAMWORK & LEIDERSCHAP

    Creatie van een stimulerend werkklimaat is een primerende doelstelling. Daarbij staan samenwerking, teamwork en goed afgemeten verantwoordelijkheden centraal.

  • INNOVATIE

    St-Luc en zijn team moet steeds streven naar nieuwe processen en oplossingen. Zodoende kan er verder ingespeeld worden op de steeds stijgende eisen van onze klanten met als ultieme doelstelling deze te overtreffen.

  • RESULTAATGEDREVEN

    We streven ernaar de groei van het bedrijf te waarborgen en de tewerkstelling veilig te stellen. Deze hefboom moet ingezet worden om de noodzakelijke investeringen te kunnen realiseren en processen te kunnen vernieuwen.

Onze basiswaarden vormen het fundament van onze bedrijfsstrategie en onze bedrijfscultuur. Als bedrijf moeten we onze strategie afstemmen op de uitdagingen die op ons afkomen. In de huidige economische context betekent dit vooral: verbeterde efficiëntiebetrouwbare kwaliteitkostenbewuste productie. Hiervoor zijn we als bedrijf gezamenlijk verantwoordelijk en moeten we samen streven naar de realisatie van deze strategische doelstellingen. Alleen door een continue procesbewaking en een daaraan gekoppelde procesverbetering kunnen we dit waarmaken. Dit zullen we realiseren door te meten, te analyseren, actie te voeren en de resultaten te controleren.

030

gespecialiseerd in verpakkingen

St-Luc is reeds meer dan 20 jaar actief op de markt van de verpakkingen. Onze business bestaat uit karton, etiketten, shrinksleeves en flexibele verpakkingen. Samen met ons professioneel team werken wij iedere dag verder aan het succes van onze klanten.

Directie Rgb

familiale onderneming

We zijn een 100% familiebedrijf, een echte kmo, waar we door hard te werken en te herinvesteren van de winst erin slagen een state-of-the-art machinepark uit te bouwen. We stellen de beste mensen tewerk en nemen tijd om jonge mensen kansen te geven. 

Final One Stop Shopping

one-stop shopping

U wenst een product op de markt te brengen of extra te promoten? Wij zorgen ervoor dat het opvalt in de winkel! St-Luc is uniek door zijn geïntegreerd ontwerp - en productieproces. We realiseren zowel het etiket op uw product, het kartonnen doosje rond uw product en de bijsluiter die hoort bij het product, gevouwen of als booklet. 

Download: Mission Statement