Company

Kwaliteit op het hoogste niveau

Kwaliteit is voor St-Luc labels&packaging één van de belangrijkste pijlers in hun drukkerij. Hoogstaande drukkwaliteit, een aantrekkelijke foto, een creatief spel tussen mat en blinkende lak,... Zeker! Maar naast het gebruik van bijzondere druktechnieken is kwaliteit zoveel meer.

Kwaliteit op het hoogste niveau

 

Hoogstaande drukkwaliteit, een aantrekkelijke foto, een creatief spel tussen mat en blinkende lak,... Zeker! Maar naast het gebruik van bijzondere druktechnieken is kwaliteit zoveel meer. Kwaliteit is voor St-Luc labels&packaging één van de pijlers in onze drukkerij. Dit manifesteert zich op meerdere fronten. Identificatie gebeurt op een verdoorgedreven manier: ons ERP-pakket stelt ons in staat een volledige digitale opvolging uit te voeren van grondstof tot eindproduct. Hieraan wordt ook een camera-inspectie gekoppeld die eventuele imperfecties in het drukbeeld detecteert, of formaat-afwijkingen bij Full Body Sleeves. Zo wordt continuïteit ingebakken doorheen de processen tot in de afwerkingsfase.

Aangezien wij vooral in de voedingsmarkt actief zijn, speelt voedselveiligheid uiteraard een heel belangrijke rol. Sinds 2009 zijn wij reeds BRC-IOP gecertificeerd. Dit certificaat staat garant voor het beheersen van de processen in het kader van de conformiteit met de voedselwetgeving. Dit strekt zich uit van het aankopen van de juiste grondstoffen, tot het drukken in een nette omgeving, het uitvoeren van migratietesten, opleidingen toegespitst per afdeling, uitstippelen van correctieve acties, traceability, HACCP-risicoanalyses, en zoveel meer. Alleen zo kan continue verbetering daadwerkelijk tot stand gebracht worden.
Ook op ethisch vlak willen wij ons spreekwoordelijke steentje bijdragen. Ook daarin hebben we meerdere certificaten behaald. SMETA die de ETI-gedragscodes bewaakt zodat werknemers alle kansen krijgen en kunnen groeien in hun job, alsook de milieu-impact op de omgeving. Dit milieu-aspect vindt men ook terug in het Franse Imprim’Vert keurmerk dat wij verkregen dankzij onze investeringen in een photo-voltaïstische dak, warmterecuparatie, hergebruik van regenwater, etc. In dit “groene” kader kan u bij ons ook steeds terecht voor het bestellen van FSC-karton, waarbij wij samen kunnen bijdragen aan een verantwoord bosbeheer en het in stand houden van de groene longen op onze planeet.
Kortom: Uitstraling, een voedselveilig en een milieuvriendelijk product... 

Bij ons vindt u het allemaal!