Product

Hermit Gin

" Om een merk te bouwen, moet je onderscheidend kunnen zijn. Hermit Gin is een unieke gin met een sterk verhaal. Om dit via de fles te kunnen vertellen, zijn de grenzen van het haalbare opgezocht. "

Hermit Gin

 

Hermit – Dutch Coastal Gin is een nieuw, Nederlands gin-merk dat een aantal maanden geleden op de markt is verschenen. De gin combineert zachte citrus met zilt. Zilt van het water van de Oosterschelde. De flessen zijn fantastisch mooi gestileerd en getooid met een sober, elegant en dubbelzijdig gedrukt etiket op een prachtig papier, tintoretto gesso. De binnenzijde van het etiket is leesbaar door de lenswerking van de ronde fles.
Het concept is bedacht door Willy Mooren, initiatiefnemer van het ontwerpbureau BooM creatives te Nederland.
“ Om een merk te bouwen, moet je onderscheidend kunnen zijn. Hermit Gin is een unieke gin met een sterk verhaal. Om dit via de fles te kunnen vertellen, zijn de grenzen van het haalbare opgezocht”.
Een samenwerking met St-Luc Labels & Packaging was in de zoektocht naar een partner die voor het totale plaatje kon instaan, en de complexiteit van het etiket aan kon, voor de hand liggend. “St-Luc was voor BooM creatives de juiste keuze.”
Een mooi detail is dat de uitstansing van de schelp van de heremietkreeft op de buitenzijde van het etiket, een doorkijk geeft naar de gedrukte binnenzijde, waar je de schelp ziet.

Een gin die het ontdekken waard is ...
www.hermitgin.com
www.BooMcreatives.com